Aliments que m'ajuden a... RELAXAR-ME!

.
Segur que durant el curs hi ha períodes en els quals esteu molt nerviosos, ja sigui perquè és època d’exàmens, perquè heu de presentar molts treballs alhora, perquè heu de fer una exposició oral, etc.

Estar una mica estressats en aquestes situacions és normal i en certa mesura beneficiós, però heu de vigilar, només una mica. Si us passeu notareu dificultats per concentrar-vos, per descansar... i en definitiva per rendir correctament.

Hi ha moltes maneres de relaxar-vos: les tècniques de respiració i relaxació, la realització d’un esport que us permeti desconnectar dels estudis i desfogar-vos... Però començaré parlant d’una cosa tan senzilla com menjar determinats aliments.


ALIMENTS QUE US PODEN RELAXAR

Existeixen algunes fruites que us aniran bé: com la pinya natural o el plàtan.

Encara que sembli estrany, l’enciam també pot fer que us relaxeu. Així doncs, és molt bo que mengeu amanides durant el dinar o el sopar.

Els fruits secs (sobretot les nous) també us poden servir per calmar-vos un miqueta.

Per últim, dins del “meravellós” món de les infusions podeu trobar-ne algunes que van molt bé per tranquil·litzar-vos com la famosa til·la, la valeriana, la melissa, l’avena, la passionera... Però tranquils, pels que preferiu veure les herbes només en el camp, una bona alternativa és prendre un got de llet calenta, sobretot abans d’anar a dormir... pot semblar un remei de la iaia, però funciona!

No vull acabar sense recordar-vos que quan esteu nerviosos no només us afecta a vosaltres sinó que a més ho pagueu amb les persones que estan al vostre voltant. Així que si seguiu algun dels consells que us recomano, molta gent ho agrairà!!